Nationaldagscupen

Efter att vi har fått ställa in både 2020 och 2021 pga den rådande pandemin är vi nu mer än redo att tillsammans med er alla spelare, ledare, föräldrar och publik få fira vår nationaldag med massor av fotboll! Vi följer självklart alltid de riktlinjer och restriktioner som utfärdas av Upplands Fotbollsförbund och Folkhälsomyndigheten. Kan inte cupen genomföras på grund av pandemin återbetalar vi såklart anmälningsavgiften.

Nationaldagscupen är en cup för 7 mot 7 bredd- och utvecklingslag där fokus ligger på Fair Play. I år är cupen öppen för flickor och pojkar i åldersklasserna F 10/11, 11/12 och P 10, 11, 12. Alla deltagare får medalj!

Alla matcher spelas på fina natur- och konstgräsplaner på vår anläggning Vårlyckan i Roslagsbro. Med sex lag per grupp garanteras alla lag fyra matcher. Vi använder oss av våra egna domare som är under utbildning.

I vår servering som är öppen under hela dagen serverar vi bland annat grillade hamburgare, lunch, smörgås, kaffe och kaffebröd och mycket mer. Möjlighet till övernattning finns i våra sovsalar (45 platser). Klicka här för mer information om övernattning hos oss och här för våra träningsläger.

För mer information om Nationaldagscupen klicka här!

Frågor om cupen och anmälan görs till: nationaldagscupen@roslagsbroif.se Det går även bra att anmäla sig på Cupmate under anmälan

Varmt välkomna!

 Varmt välkomna till sköna Roslagen och att spela högklassig fotboll på nyklippta gräsplaner varvat med skönspel på konstgräs

.

Få tillgång till spel på 6 stycken 7-manna planer  på underbara Vårlyckan 60 minuter från Stockholms city


Konstgräsplanen är minst lika trevlig som våra gröna, sköna gräsplanerNationaldagscupen

ett arrangemang av Roslagsbro IF

Ungdomsfotboll

 

Copyright © All Rights Reserved