Nationaldagscupen


Vi kan inte tänka oss något bättre sätt att fira vår nationaldag än tillsammans med er alla spelare, ledare, föräldrar och supportrar och såklart massor av fotboll! Så varmt välkomna till den åttonde upplagan av Nationaldagscupen!

Nationaldagscupen är en cup för 7 mot 7 bredd- och utvecklingslag där fokus ligger på Fair Play. I år är cupen öppen för flickor och pojkar i åldersklasserna F 12, 13 och 14 och P 12, 13 och 14. (Spelare födda 2012, 2013 och 2014). Alla deltagare får medalj!

Alla matcher spelas på fina natur- och konstgräsplaner på vår anläggning Vårlyckan i Roslagsbro. Med sex lag per grupp garanteras alla lag fyra matcher. Vi använder oss av våra egna domare som är under utbildning.

I våra serveringar som är öppna under hela dagen hittar ni bland annat grillade hamburgare, korv med bröd, smörgås, kaffe och kaffebröd och mycket mer. Det finns möjlighet att komma redan dagen innan för övernattning med hela laget, vi har 42 sängplatser och först till kvarn gäller.

För mer information om Nationaldagscupen klicka här!

Frågor om cupen och anmälan görs till: nationaldagscupen@roslagsbroif.se Det går även bra att anmäla sig på Cupmate under Anmälan.

Vi ses 6 juni!

Vi hälsar Er varmt välkomna till Nationaldagscupen 2024!


Roslagsbro IF Ungdom

 Varmt välkomna till sköna Roslagen och att spela högklassig fotboll på nyklippta gräsplaner varvat med skönspel på konstgräs

.

Få tillgång till spel på 6 stycken 7-manna planer  på underbara Vårlyckan 60 minuter från Stockholms city


Konstgräsplanen är minst lika trevlig som våra gröna, sköna gräsplanerNationaldagscupen

ett arrangemang av Roslagsbro IF

Ungdomsfotboll

 

Copyright © All Rights Reserved